Assurantiekantoren

Wij hebben met een beperkt aantal assurantiekantoren een samenwerkingsverband. Dit omdat de volmacht met name is opgericht voor het eigen assurantiekantoor SuperGarant Verzekeringen. De aangesloten kantoren bieden onder meer onze verzekeringsproducten aan, maar kunnen ook gebruik maken van onze backoffice.

Hieronder kunt u zien met welke assurantiekantoren wij samenwerken:

Graag willen wij u nader informeren omtrent de (on)gebondenheid met het bemiddelingsbedrijf.

Wij werken nauw samen met SuperGarant Verzekeringen BV. Zij hebben ervoor gekozen om hun advies op basis van ongebonden selectieve bemiddeling voor u uit te voeren.

Op de website van het bemiddelingsbedrijf (www.supergarant.nl) wordt hun werkwijze nader toegelicht.

Indien een verzekering op goede voorwaarden en een concurrerende premie tot stand kan komen bij zullen wij de verzekering bij voorkeur onderbrengen bij ons volmachtbedrijf. De voordelen hiervan:

  • Door zeer korte lijnen met de binnen het volmachtbedrijf geselecteerde verzekeraars kunnen wij u o.a. het voordeel bieden van snelle en toch persoonlijke afwikkeling bij acceptatie en schade.
  • Met deze werkwijze houden wij de regie in eigen hand.

Stel ons gerust uw vraag

070 - 320 4680
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.